Over ons

Koele-Daken.nl

Wat wij doen:

OPPERVLAKTETEMPERATUUR VERLAGEN

Bij KOELE DAKEN streven we ernaar om de oppervlaktetemperatuur van daken te verlagen. Een wit dak absorbeert beduidend minder warmte dan een zwart dak. Terwijl de maximale temperatuur van een zwart dak kan schommelen rond de 80 graden, wordt een wit dak niet warmer dan 40 graden.

UV BESTENDIGHEID

Een wit dak weerkaatst zonlicht, waardoor het dak koeler blijft en beter bestand is tegen schadelijke UV-straling. Dit draagt niet alleen bij aan de levensduur van het dak, maar ook aan de energie-efficiëntie van het gebouw.

Witte daken
Medewerker die een dak wit aan het coaten is

KLIMAATBEHEERSING

Met een wit dak verminderen we de hoeveelheid zonnewarmte die naar het gebouw wordt getransporteerd. Dit resulteert in een lager energieverbruik om het gebouw te koelen. De binnentemperatuur van een gebouw met een wit dak kan aanzienlijk verschillen, tot wel 6-10 graden, vergeleken met een gebouw met een zwart dak.

LEVENSDUUR DAK

Door grote temperatuurschommelingen, van warm naar koud, weg te nemen, dragen we bij aan het verlengen van de levensduur van daken. Bij KOELE DAKEN geloven we in duurzame oplossingen die niet alleen energie besparen, maar ook de structurele integriteit van gebouwen verbeteren.

We staan klaar om bij te dragen aan een energiezuinigere en duurzamere toekomst

Bij KOELE DAKEN staan we klaar om bij te dragen aan een energiezuinigere en duurzamere toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw dak kunnen optimaliseren met onze innovatieve oplossingen.

Met duurzame groeten, Het team van KOELE DAKEN

Brochure aanvragen koele daken

Benieuwd naar de voordelen van koele daken voor het comfort en de energie-efficiëntie van jouw huis of bedrijfspand?

Vraag vandaag nog onze brochure aan!

Vraag hier de brochure aan:

Brochure aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig naar wat koele daken kunnen betekenen voor jouw specifieke situatie? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Vraag hier uw offerte aan

Offerte Aanvragen: Koele daken